Våra skeppare

Våra skeppare på RIBTOURS är sjövana och har omfattande kunskaper om navigation och båtsäkerhet. Skepparna är mycket serviceinriktade och de arbetar hårt för att säkerställa att alla passagerare har en trevlig, säker och minnesvärd upplevelse. De kommer att se till att alla har de nödvändiga säkerhetsinstruktionerna och att alla passagerare har rätt utrustning för att hålla sig varma och torra under turen.

Kalle Olhede, 24 år

Vår egen “fisk- och skaldjursexpert”, som bytt ut gummiankan i badkaret till gummibåt i Skagerrak. Han är uppvuxen i Landvetter och tillbringar all sin lediga tid på Mollösund. Han har ett stort fordonsintresse, båt på somrarna och bil på vintrarna.

Patrik Bäck

Patrik har varit på sjön sedan barnsben och kan segla allt mellan Optimist och 50-fotare. Han har även en halvkass placering från EM i J24 på meritlistan. Numer drivern han eget IT-bolag och kör RIB-båtar sedan 2019. Med ett förflutet i båtbranschen provkör han även motorbåtar åt ett känt svenskt märke. Somrarna delas mellan barndomens Hälsö och bryggorna på Mollösund.

En sann vän av havet som gillar allt som har med båtliv att göra!

Kristoffer Larsson, 21 år

Civilingenjörsstudent som är uppvuxen ute på havet kring Göteborgs norra skärgård och spenderat somrarna ute på Rörö.

En av de nyare tillskotten av gummibåtskaptener hos Ribtours, men startade karriären på havet som instruktör som 18-åring. Fritiden som inte upptas av båt och bilintresset spenderas med gitarren i högsta hugg.

Viktor Stockelid, 26 år

Skutans “lekplatsexpert”. Uppväxt vid sjön Aspen i Lerum. Har sedan han var 5 år kört runt i sin eka. Tillbringar även somrarna i Edshultshall där intresset för snabbare båtar har växt fram. Man skulle kunna tro att han vid sidan om gör tandkrämsreklam med tanke på hans stora smile.

Maria Zetterberg, 25 år

Maria har jobbat som hamnvakt aka fender på Sandhamn, värdinna på chartrade segelbåtar i Kroatien och som Mathem-leverantör i Stockholms skärgård. Båtintresset har hon haft under hela sin uppväxt och rib-charter har hon sysslat med sedan sommaren 2020.

Lars Persson

Solskens-Lars” (av oförklarlig anledning är det alltid sol när Lars jobbar). Född och uppvuxen i Mollösund, bor numera i Landvetter och jobbar som kameraman, har hus i Mollösund där han tillbringar stora delar av året med sin familj. Lars hoppar in emellanåt när han har tid över och njuter nog mer än någon annan av att vara på havet. Varit med sen 2010.

 

Colin Adqvist, 21 år

“Storebror” Colin bland syskonen Adqvist kom in som ny ägare för Ribtours 2022. Två unga energifyllda personer som numera har tagit över stafettpinnen för bolaget.

Colin är bokningsansvarig

Nicki Adqvist, 19 år

“Lillasyster” Nicki bland syskonen Adqvist kom in som ny ägare för Ribtours 2022. Två unga energifyllda personer som numera har tagit över stafettpinnen för bolaget.

Jobba hos RIBTOURS?